.

.

Krema za vulvu s umirujućom lavandom-kod kuće ili u pokretu, ljekovita krema za ublažavanje svrbeža i nelagode. 1 fl oz.

Krema za vulvu s umirujućom lavandom-kod kuće ili u pokretu, ljekovita krema za ublažavanje svrbeža i nelagode. 1 fl oz.

HRK 1.33

Iznos
U trgovini.

Osjećate li se kao da hodate s kaktusom između nogu? Iskoristite našu umirujuću kremu za vulvu od lavande koja će vas vratiti u normalan radni dan ili osigurati miran noćni san. Ova krema protiv svrbeža vulve napravljena je s mentom za hladan osjećaj, lavandom i kokosovim uljem za hidrataciju. Dermatolog odobren; hipoalergenski. Glavni sastojci : menta, kokos i lavanda. Poruka naše osnivačice Bea Dickson-patila sam od BV-a kad mi je predak došao u snu i dao mi viziju kako se izliječiti. Uz njegovu pomoć stvorio sam" lonac s medom " - žensku njegu na bazi bilja, koju podupire znanost, klinički testira i odobrava ginekolog. Napravili ljudi s vaginama, za ljude s vaginama. Jer morate biti jedno da biste spoznali drugo. _ - Krema za vulvu s umirujućom lavandom-1 fl oz (30 ml) osjećate se kao da hodate s kaktusom između nogu? Jeste li spremni vrištati od svrbeža, iritacije i opeklina uzrokovanih infekcijom? Iskoristite našu umirujuću kremu za vulvu od lavande koja pruža umirujuće iskustvo koje vam je potrebno da biste se vratili u radni dan ili se dobro naspavali.

Parametri proizvoda

To se sviđa i kupcima