.

.

CASIKA CHINGONA KOMPA. Pokloni za meksičku mamu. La Mama Mas Chingona de Todo El Universo Caffe. Regalos para mama de cumpleaños.

CASIKA CHINGONA KOMPA. Pokloni za meksičku mamu. La Mama Mas Chingona de Todo El Universo Caffe. Regalos para mama de cumpleaños.

HRK 2.67

Iznos
U trgovini.

Ova je šalica sjajna kao pokloni za mamu na španjolskom. Dajte svojoj latinoj mami poklon koji će koristiti svakodnevno. Regalos para mama sin difil de encontrar, esta taza es el regalo perfedo en español para ella que la hara feliz. Dajte je svojoj latinskoj mami za Majčin dan, ona će to sigurno cijeniti. Dizajn se ispisuje s obje strane. 11 oz keramičke novitete šalice za kavu. Perilica posuđa (gornji stalak) i mikrovalna sigurna u normalnoj uporabi. Mjere krigle : 3,75 x 3,13 x 4,75 inča. Ova je šalica sjajna kao pokloni za mamu na španjolskom. Dajte svojoj latinoj mami poklon koji će koristiti svakodnevno. Regalos para mama sin difil de encontrar, esta taza es el regalo perfedo en español para ella que la hara feliz. Dajte je svojoj latinskoj mami za Majčin dan, ona će to sigurno cijeniti. Dizajn se ispisuje s obje strane. 11 oz keramičke novitete šalice za kavu. Perilica posuđa (gornji stalak) i mikrovalna sigurna u normalnoj uporabi. Mjere krigle : 3,75 x 3,13 x 4,75 inča. Proslavite svoju latinu mamu ovog Majčinog dana sa savršenim poklonom - naša prekrasna šalica za kavu Chingona! Pokažite svoju ljubav i zahvalnost za sve što radi s ovom modernom španjolskom šalicom. Savršeno za vruća ili hladna pića, to će biti podsjetnik na vašu ljubav i podršku za nju svaki dan. Neka se osjeća posebno ovaj majčin dan s Chingona šalicom za kavu!.

Parametri proizvoda

To se sviđa i kupcima