.

.

Dječja Majica od merino vune i Tencela, osnovni sloj, Ultra mekana prirodna tkanina, udobna tijekom cijele godine, Prozračna.

Dječja Majica od merino vune i Tencela, osnovni sloj, Ultra mekana prirodna tkanina, udobna tijekom cijele godine, Prozračna.

HRK 172.00

Iznos
U trgovini.

56% Tencel/38% Merino vuna/6% elastan. Uvezeno. Povucite kopču. Nježno strojno ili ručno pranje na hladnom mjestu. Izravnajte i osušite u hladu. Ohladite glačalo. Nemojte kemijski čistiti. Prirodni materijali : ekološka i udobna košulja za male avanturiste. Napravljena od mješavine merino vune i tencela, naša je košulja savršena za šetnju prirodom ili jednostavno provođenje vremena u stilu. Odvlaživanje vlage : kako bi bili hladni kad je vruće, a topli kad nisu. Izvrsna za aktivnu djecu, majica je izrađena od mješavine materijala koja ih održava svježima, bez mirisa i nježna za kožu, što je čini lakom za nošenje i uvijek izgleda elegantno. s jedinstvenom mješavinom tkanina koja regulira tjelesnu temperaturu, odvodi znoj i služi kao toplinski osnovni sloj, idealna je za aktivnu djecu u pokretu. Čista i prirodna merino vuna savršena je za nošenje tijekom cijele godine i za svaku avanturu. Bez bora savršen je suputnik na putovanju. Adha surađuje samo s tvornicama koje dijele našu predanost etici i održivosti, kako za okoliš tako i za društvo. To poštovanje prema ljudima i planeti je u središtu onoga što jesmo. Vjerujemo da odijevanje naših obitelji nije samo naša odjeća, to je naša budućnost. Surađujemo sa svakim od naših tvorničkih partnera više od desetljeća.

Parametri proizvoda

To se sviđa i kupcima