.

.

4PCS ribolovni alat za uklanjanje kuka za ribolov Kuka Uređaj za brzo uklanjanje Split Dizajn ribolovna kuka Sigurnost Ekstraktor ribe.

4PCS ribolovni alat za uklanjanje kuka za ribolov Kuka Uređaj za brzo uklanjanje Split Dizajn ribolovna kuka Sigurnost Ekstraktor ribe.

HRK 23.98

Iznos
U trgovini.

Split Struktura : Ribolovno sredstvo za uklanjanje kuka prihvaća dizajn podijeljenog sklopa, jednostavan za pohranu i nošenje; Uređaj koji se otkopčava može se odvojiti i pohraniti u ručku, pružajući vam više praktičnosti. Kvalitetni materijal za upotrebu : Alat za ekstraktor kuke izrađen je od magneta i aluminijske legure, lagano, nije lako izblijediti ili hrđati, uslužni i pouzdani; Površina ručke je anodizirana, bez klizanja, pruža vam ugodan stisak. Magnetsko dno : Dno ovog alata za uklanjanje kuka za ribu prihvaća magnetski dizajn, brzo apsorbirajući kuku, pomažući vam da kažete tanke ribolovne kuke s rezača linija, štedeći vrijeme i energiju. Split Struktura : Ribolovno sredstvo za uklanjanje kuka prihvaća dizajn podijeljenog sklopa, jednostavan za pohranu i nošenje; Uređaj koji se otkopčava može se odvojiti i pohraniti u ručku, pružajući vam više praktičnosti. Dobra izvedba : Split Design omogućuje vam da ovaj alat za brzo uklanjanje stavite u ruksak, bez zauzimanja previše prostora, omogućujući vam ugodno iskustvo na otvorenom. Kvalitetni materijal za upotrebu : Alat za ekstraktor kuke izrađen je od magneta i aluminijske legure, lagano, nije lako izblijediti ili hrđati, uslužni i pouzdani; Površina ručke je anodizirana, bez klizanja, pruža vam ugodan stisak. Spiralni dizajn : Ovaj alat za uklanjanje kuka za ribolov omogućuje vam brzo okretanje i izvlačenje kuke duž linije, što je lakše ući u usta ribe i lako se otkopčavati; Razumni dizajn pojednostavljuje korake uklanjanja kuka, štedi udubljenje vremena, štiti vaše ruke i smanjuje štetu za ribu.

Parametri proizvoda

To se sviđa i kupcima