.

.

12 pakirajte plave cvjetne kandžine isječnice Mini Claw Clips Dizajn oblika cvijeća Slatki cvjetni baretti Mini igle za kosu za žene

12 pakirajte plave cvjetne kandžine isječnice Mini Claw Clips Dizajn oblika cvijeća Slatki cvjetni baretti Mini igle za kosu za žene

HRK 44.40

Iznos
U trgovini.

"Elegance Pin za kosu : Ovi kopči za kosu izrađeni su od umjetnih bisera i leguranog materijala, bijeli biseri su raspoređeni u obliku cvijeta tratinčice i ugrađeni u zlatne isječke kandži, koji su jednostavni, lijepi i elegantni, noseći je na kosi Vaš temperament elegantniji. I pružamo 3 boje za odabir, tako da možete uskladiti svoje dnevne odjeće i večernje haljine (biserna bijela, safirno plava, slatka ružičasta). ? Male kopče za kosu veličina : Pružamo vam 12 komada Mini biserni klip za kosu za kosu , ispunite vaše dnevne potrebe, stvorite različite frizure, učinite da vaša frizura izgleda živopisnije i pjenušavo. : 0,79inch. ? Vrlo dobre kvalitete i snažno prianjanje : Kvaliteta i osjećaj za kosu su vrlo dobri, a kad ih jednom dobijete, zaljubit ćete se u njih. Dekorativni isječci za kosu pribor za kosu dizajniran je s isprepletenim zubima, što je lako otvoriti i zatvoriti , i može se čvrsto držati na kosi. Izvrsna upotreba, nije lako slomiti. "Različite prigode : Elegantni isječci kose prvi su izbor za poklon za Majčin dan, mamine poklon zabave, rođendane, vjenčanja, plesove, bankete i druge prigode. Isječak kandži ne samo da vam drži divan izgled, već i donosi puno komplimenata. Profektni poklon za žene i djevojke. To se može nositi tijekom cijele godine u proljeće, ljeto, jesen i zimu, a mnogi će vas cijeniti. ? Usluga prodavača : Iskustvo kupca i kvaliteta naših proizvoda su naš glavni cilj ", ako je kosa oštećena ili izgubljena tijekom prijevoza, kontaktirajte me. Jednostavan povratak ili zamijenite na jednostavan način. 12 pakirajte male kopče za kosu od bisera za kosu Mini Claw Stips Clower Design Dizajn Slatki cvjetni baretti Mini igle za kosu za žene djevojke debela kosa kosa ne klipine kose isječke za kosu pribor za kosu-pearl bijela vrlo dobra kvaliteta, koju ćete voljeti čim ga dobijete. Specifikacija : Materijal : Umjetni biseri i veličina legure : Duljina oko 0,79 inča Boja : Safirno plave i zlatne značajke : Držite frizuru Prilično cijelo vrijeme : Pearli za kosu Fantastični isječci za kosu biseri za kosu za kosu za kosu za kosu biserna kosa bisera s biserom, glatke zube, Bez oštećenja kose, nakon ponovljenog poliranja bilo da imate gustu, tanku, kovrčavu, ravnu, dugu ili kratku kosu, oni vam mogu pomoći u stvaranju šarmantnih frizura. Čvrsti dizajn za čvršći i stabilniji Grip Slatke djevojke koriste ga kako bi prerušili svoju originalnu ljepotu i napravili jedinstvene i jedinstvene dostojanstvene dame koriste je kao elegantan ukras kako bi istaknuli svoj plemeniti temperament, a savršen je dodatak za kosu širok raspon upotrebe : Ove mini isječnice za kosu biserne kose ukrašene su umjetnim biserom u bijeloj boji i raspoređene u obliku cvijeta tratinčice, izgledaju lijepo i slatko, lijepe ukrase za kosu za različite prigode, poput zabava, rođendana, vjenčanja, plesova, banketa, vježbanja, učionice, Uredi i tako dalje, koji vam pomažu da pokažete svoj elegantni i slatki temperament.

Parametri proizvoda

Material:
artificial pearls and alloy
Size:
length about 0.79inch
Color:
Sapphire blue and gold
Features:
Keep hairstyle pretty all the time:
Hair pearls fancy hair clips pearls for hair claw clips for thick hair pearl hair claw pearl clips :
Smooth teeth, no damage to hair, after repeated polishing :
Whether you have thick, thin, curly, straight, long or short hair, they can help you create charming hairstyles at ease. :
Tight design for firmer and more stable grip :
Cute girls use it to dress up their original beauty and make themselves unique and unique :
Dignified ladies use it as an elegant decoration to highlight their noble temperament, and it is a perfect hair accessory :
Wide range of use:
These mini pearl hair claw clips are decorated with white color artificial pearl and arranged in the shape of daisy flowers, look beautiful and sweet, nice hair decorations for various occasions, such as parties, birthdays, weddings, dances, banquets, exercise, classroom, offices and so on, which help you show your elegant and sweet temperament. :

To se sviđa i kupcima