.

.

Kutija za tablete konja u boji distributera tableta prijenosni metalni kovčeg za tablete / vitamine / dodatke / riblje ulje 2.2 91.

Kutija za tablete konja u boji distributera tableta prijenosni metalni kovčeg za tablete / vitamine / dodatke / riblje ulje 2.2 91.

HRK 3.33

Iznos
U trgovini.

Kutija za tablete izrađena je od visokokvalitetnog PP materijala za hranu bez BPA, vrlo je izdržljiva i prikladnija za skladištenje tableta. Veličina : 2.2.1.6. 0. 6 inča. Vanjska površina kutije za tablete izrađena je od metala koji je izdržljiviji, otporniji na padove i habanje od plastičnih kutija za tablete. Gumb jednostavan za korištenje čvrsto zatvara kutiju, štiteći tablete od ispadanja, vlage i prašine. Kutija za tablete ima 2 odjeljka za vaše dnevne potrebe za lijekovima. Ova prijenosna Futrola za tablete lako se može staviti u džep, torbicu, kofer, ruksak ili torbicu. Ne zauzima puno prostora i vrlo je pogodan za putovanja!. To nije samo praktična kutija za pohranu tableta, već je i izvrstan ukras. Pogodan je kao blagdanski ili rođendanski poklon za obitelj i prijatelje. Dnevna kutija za tablete : ova kutija za tablete je mala i kompaktna, s 2 pretinca iznutra koji mogu zadovoljiti vaše potrebe za skladištenjem različitih tableta.Materijali visoke kvalitete : kutija za tablete izrađena je od visokokvalitetnog PP materijala za hranu, koji ne sadrži BP, vrlo je izdržljiv i prikladniji za pohranu tableta.Metalna vanjska strana : vanjska strana kućišta za tablete izrađena je od metala, koji je izdržljiviji, otporniji na padove i habanje od plastičnih kutija za tablete. Pouzdana zaštita : gumb jednostavan za korištenje čvrsto zatvara kutiju, štiteći tablete od ispadanja, vlage i prašine.Prenosivost : ova prijenosna Futrola za tablete lako se može staviti u džep, torbicu, kofer, ruksak ili torbicu. Ne zauzima puno prostora i vrlo je pogodan za putovanja!Savršen poklon : naša kutija za tablete ukrašena je trendovskim printom. To nije samo praktična kutija za pohranu tableta, već je i izvrstan ukras. Pogodan je kao blagdanski ili rođendanski poklon za obitelj i prijatelje.

Parametri proizvoda

To se sviđa i kupcima