.

.

Šećer tikvica za kosu za zabavu simulacije riječi slatka jednostavna smiješna bočna kopča šiška za glavu za glavu za kosu za kosu.

Šećer tikvica za kosu za zabavu simulacije riječi slatka jednostavna smiješna bočna kopča šiška za glavu za glavu za kosu za kosu.

HRK 80.20

Iznos
U trgovini.

Materijal : Ove kopče za kosu napravljene od visoke kvalitete, jaka je i izdržljiva, može čvrsto držati kosu cijeli dan, a da ne povučete kosu, ne brinući se zbog blijede. Ženske barete za finu kosu akrilni isječak za kosu asortiman vintage barrettes lot isječci za kosu barrettes velike svadbene stvari za kosu kose barrete za djecu debele kose male kose barrettes s kopčama za kose isječci barrettes male. Kandže za kosu odgovaraju raznim odijelima, bojama i frizurama, idealnim za djevojčice, tinejdžere i žene svih dobnih skupina. Vintage barrettes bez klizanja barrettes za finu kosu barrettes za djevojčice uspavane ljepotice i kopče za kosu barrettes male vjenčane stvari za kosu bistre gumene trake za kosu vintage šminke. Naši su proizvodi prikladni za žene s bilo kojom kvalitetom kose, čak i ako imate srednju i dugu duljinu kose, možete imati i naše proizvode. Mnoge su boje dostupne, jednostavne i elegantne, možete je podijeliti i s mamom, prijateljima, obitelji itd. Na bilo kojem odmoru, kao pristupačne savršene velike kose za kosu kopče za kosu za kosu ispod 5 ženskih barrettes za finu kosu bez metalnih metala metala Barrettes akrilni asortiman kose asortiman tinejdžerske kozmetičke proizvode ispod 5 barete za kosu za djecu finu kosu. Vaše zadovoljstvo nam je prioritet. Svaki proizvod dolazi s zajamčenim post-. Ako niste zadovoljni kupnjom, obratite nam se u bilo kojem trenutku. Male kose kose s kopčom velikim kopčama za kosu kopče za kose barretes velike kose za kosu za djevojčice metalne vintage barrettes puno male kose s zubima dame dame barrettes za tanku akrilnu akrilnu kosu asortiman kose. Lagana težina - vrlo lagana, ugodna za nošenje cijeli dan, a da ni ne shvatite da je u vašoj kosi. Ovi veliki isječci kose također ne daju glavobolju od toga da ste cijeli dan u vašoj kosi. Uspavane ljepotice kuglice kose za djevojke za kosu kose kopče velike bez klizanja za finu kosu ravne kopče za kosu za finu kosu metalne kopče za kosu akrilni asortiman kose asortiman čisti gumene trake za kosu. Šećer tikvica za kosu za zabavu simulacije riječi slatka jednostavna smiješna bočna kopča šiška isječak za glavu za kosu za kosu isječci 1sugar Gourd frizura zabavna simulacija simulacije riječi slatka jednostavna smiješna bočna kopča šiška za glavu za glavu : plastična boja : kao što slika pokazuje, (zbog razlike između između razlike između između razlike između između razlike između između razlike između razlike, (zbog razlike između razlike Različiti monitori, slika može imati neznatnu razliku u boji. Obavezno ne smetajte prije narudžbe, hvala!) Težina paketa : 50 G Veličina paketa : 10x5x3cm, (molimo dopustite 1-3 mm zbog ručnog mjerenja. Obavezno provjerite ne smeta prije narudžbe.).

Parametri proizvoda

To se sviđa i kupcima