.

.

Eccosophy Paket - 1 redoviti ručnik za mikrofiber plus 2 ekološki prihvatljiva ručnika izrađena od recikliranih materijala.

Eccosophy Paket - 1 redoviti ručnik za mikrofiber plus 2 ekološki prihvatljiva ručnika izrađena od recikliranih materijala.

HRK 1.67

Iznos
U trgovini.

Bez pijeska - jer se pijesak ne može držati mikrovlakana. Brzo suho - mikrofiber je tanki materijal koji se suši 3 puta brže od pamuka!. Kompaktan i lagan - super prikladan za pakiranje i nošenje. Savršeno za putovanja. Dvostrano - jer je život trebao biti avanturistički i zabavan. Savršen poklon - svima treba kvalitetan ručnik za plažu i kupku!. Bez pijeska - jer se pijesak ne može držati mikrovlakana. Brzo suho - mikrofiber je tanki materijal koji se suši 3 puta brže od pamuka!. Kompaktan i lagan - super prikladan za pakiranje i nošenje. Savršeno za putovanja. Dvostrano - jer je život trebao biti avanturistički i zabavan. Savršen poklon - svima treba kvalitetan ručnik za plažu i kupku!. Naša kolekcija 2+1 sastoji se od Amalfi & Côte d'Azur, 2 ručnika za mikrofiber -prihvatljiva - izrađena od 100% recikliranih materijala plus Aruba, redovnog ručnika za plažu od mikrovlakana. Sva 3 ručnika dizajnirana su tako da vas impresioniraju! Uključena putnička vreća.

Parametri proizvoda

To se sviđa i kupcima