.

.

Poklopac za tropsko tkivo od ananasa pravokutni kožni držač kutije s ručicom za dozator tkiva za lice za auto kupaonicu pribor za kućni

Poklopac za tropsko tkivo od ananasa pravokutni kožni držač kutije s ručicom za dozator tkiva za lice za auto kupaonicu pribor za kućni

HRK 1.00

Iznos
U trgovini.

*【Dvije veličine odgovaraju većini kutija za tkivo】 : Kožni poklopac s kožnim tkivom ima dvije veličine : kvadrat (5,7*5,7*5,7in) i pravokutni (9,4*5,1*3,6in), može držati većinu kutija za tkivo ili nizove individualnog tkiva standardni Salvete ili tkiva na licu. *【Lako puniti i zamijeniti】 : Dizajn otvora s obje strane olakšava poklopac kožne kutije s tkivom za zamjenu kutije za tkivo ili punjenje tkiva. Savršeni dodatak stolu, noćnom ormariću ili komodi. *【【Lako skladištenje i nošenje】 : S gumbima za pucanje i ručicom sa strane, ručka je prikladna za kožni poklopac kutije za tkivo viseće i fiksirane, može se odvojiti i odvijati kad se ne koristi, a sjedi ravno u kovčegu ili torbi, lako pohraniti i nositi tijekom putovanja. *【Vrhunska koža i lako čisti】 : Naš kožni poklopac kutije s tkivom izrađen od visokokvalitetne dvostrane kože PVC-a, meka na dodir, jednostavan, moderan i praktičan. Jednostavno čišćenje, samo obrišite vlažnom krpom. Imajte na umu da se ne može praviti. *【Svestrana upotreba i sjajan poklon】 : Ovaj poklopac kutije za kožno tkivo s ispisa na vrhu i na svim stranama, savršen za dom, spavaću sobu, kupaonicu, dnevni boravak, kuhinju, ured, apartman, stolove, stolove, pokrivače u restoranima , automobili itd. Također sjajan poklon za domaćinu, dekor kuće i još mnogo toga. Specifikacija : dvije veličine : kvadrat : 5.7*5.7*5.7in pravokutnik : 9.4*5.1*3.6in Materijal : PVC dvostrani kožni paket uključuje : 1x poklopac kutije za tkivo : - dvije veličine : dvije veličine za izbor, naš držač za kutiju s tkivom mogu držati većinu standardnih veličina i kutija za tkivo ili hrpe tkiva, tkiva lica. -Visokokvalitetni materijali : Kutije za tkivo ručno su izrađene od visokokvalitetne PVC dvostrane kože, koja je mekana na dodir i izdržljiva. - Obje strane Otvaranje : s obje strane otvora, čineći poklopac kutije od kožnog tkiva lakše za promjenu kutije za tkivo ili nadopunjavanje tkiva. - Snap tipke i ručke : Snap tipke na stranama omogućuju uklonjenu ručicu, mogu se rastaviti i spljoštiti kada se ne koriste, a stavite u kofere i vrećice za jednostavno skladištenje i prenosivost. - Modni dizajn : ispisano na vrhu i sve strane (bez ispisa na dnu i ručke). Kocka s pokrivačem za tkivo savršeno uređuje vaš dom, dnevni boravak, kupaonicu, stol, i prekrasan i funkcionalan. - Odnosi se na : Poklopac kutije za tkivo vrlo je prikladan za stolove, stolove, noćne ormariće, kontratope u vašem domu, spavaćoj sobi, kupaonici, dnevnoj sobi, kuhinji, toaletu, uredu, stanu, blagovaonici, automobilu itd. - Jednostavno za čišćenje : Samo ga obrišite mokrim brisanjem. Imajte na umu da se ne može praviti, strojno pranje itd.

Parametri proizvoda

Two sizes:
Square
Rectangle:
9.4*5.1*3.6in
Material:
pvc double-sided leather
Package includes:
1x Tissue Box Cover
Features:
- Two sizes:
Two sizes for choice, our tissue box holder can hold most standard sizes and tissue boxes or stacks of tissues, facial tissues.:
- High-quality Materials:
Tissue boxes are handcrafted from high quality pvc double-sided leather, which is soft to the touch and durable.:
- Both Sides Opening:
With both sides openings, making leather tissue box cover easier to change the tissue box or replenish tissue.:
- Snap Buttons & Handles:
Snap buttons on the sides allow removable handle, can be disassembled and flattening when not in use, and put into suitcases and bags for easy storage and portability.:
- Fashion Design:
Printed on the top and all sides (no print on the bottom and handles). Tissue box cover cube perfectly decorates your home, living room, bathroom, table top, both beautiful and functional. :
- Applies to:
Tissue box cover is very suitable for tables, desks, bedside tables, countertops in your home, bedroom, bathroom, living room, kitchen, toilet, office, apartment, dining room, car, etc.:
- Easy to clean:
Just wipe it off with a wet wipe. Please note that it is not washable, machine washable, etc.:

To se sviđa i kupcima